danyrox-transportCalitatea serviciilor noastre de transport este asigurata de cel mai bun personal, seriozitate, promtitudine, profesionalism și de experiența  dobandită în timp, de care am dat dovada de fiecare dată când cineva a apelat la serviciile noastre.

Prețurile noastre sunt negociabile în funcție de distanța unde trebuie transportată încărcătura cât și de greutatea acesteia, iar dacă solicitați și personal pentru încărcare descărcare prețul se negociază în funcție de greutate, distanța, numărul manipulanților etc. Serviciul de transport marfă este destinat atât persoanelor fizice cât și celor juridice.

Servicii:

  • Transport Grupaj: Prin transport grupaj oferim clienților noștri posibilitatea de a transporta canțități mai mici de marfă. Se pot transporta astfel cantități de mărfuri sub capacitatea totală a unei remorci precum colete, cutii, paleți etc
  • Transport Rapid (Express): Dacă optați pentru acest tip de transport, marfa dumneavoastră va ajunge la destinație în cel mai scurt timp posibil. Indiferent că aveți de transportat colete, mobilă(asigurăm montaj – demontaj), marfă paletizată sau orice alte mărfuri generale pe plan local (în judetul Iași), pe plan național (oriunde în România) sau pe plan internațional (în special pe relația România – Italia – România) vă stăm la dipoziție la orice oră din orice zi a săptămânii.
  • Transporturi Complete (Exclusive): Transportul de mărfuri complet sau exclusiv se referă la orice transport de mărfuri pentru care este necesară utilizarea în totalitate a mijlocului de transport chiar dacă se utilizează sau nu întreaga capacitate de încarcare. În terminologia de transport acest tip de transport se prescurtează FTL – FULL TRUCK LOAD.