acasa2Transportul de mărfuri complet sau exclusiv se referă la orice transport de mărfuri pentru care este necesară utilizarea în totalitate a mijlocului de transport chiar dacă se utilizează sau nu întreaga capacitate de încarcare. În terminologia de transport acest tip de transport se prescurtează FTL – FULL TRUCK LOAD.

Avantajul unui transport complet față de transportul grupaj constă în timpul mai scăzut de livrare. Camionul va efectua o singură cursă dedicată pentru client și va livra marfa în deplină siguranță de la punctul de încărcare până la punctul de descărcare indicat.

Oferim acest tip de serviciu în special pe relația România – Italia – România, având posibilitatea de a prelua marfa în cel mai scurt timp posibil și la prețuri excelente.

Pentru orice cerere de transport marfă în regim complet vă rugăm să ne contactați telefonic sau folosind formularul Cotație preț.

IMPORTANT! Fiecare transport beneficiază de asigurare CMR. Polița CMR este asigurarea de răspundere a transportatorului pentru marfa tansportată în calitate de cărăuș.